menu-iconMenu

Massagetafel Accessoires

Op zoek naar massagetafel accessoires? Deze extra benodigdheden dragen bij aan het welzijn en comfort van uw cliënten. Denk bijvoorbeeld aan een rol papier voor uw massagetafel of een nekkussen. Dit soort accessoires voor de massagetafel mogen in uw praktijk niet ontbreken. De aanvullende massageproducten van hoge kwaliteit die u in het aanbod van Fysio-Tech aantreft, bevorderen niet alleen het comfort van uw patiënten, maar ook de hygiëne in uw praktijk.

Bekijk het gehele aanbod
 

Massagetafel accessoires voor makkelijker onderhoud en meer hygiëne

Als u eenmaal de inrichting van uw praktijk compleet hebt, is het tijd om na te denken over aanvullende massageproducten. Voorbeelden van massagetafel accessoires die u bij ons tegenkomt:

  • onderzoekbankpapier: ons onderzoektafelpapier is stevig en neemt makkelijk vocht en vet op, waardoor u de bekleding van uw behandeltafel beschermt;
  • nekkussens en massagerollen: de kussens en rollen in ons assortiment dragen bij aan een gemakkelijke zit- en lighouding van uw cliënt;
  • tabouretten: een tabouret of zadelkruk geeft u de ruimte en flexibiliteit om uw patiënt optimaal van dienst te zijn;
  • microvezeldoeken: verwijder eenvoudig vocht en vuil met de handige doekjes die u in ons aanbod aantreft.

Medisch Service Accessoires
 

Papier massagetafel kopen

Een rol papier kopen voor uw massagetafel bespaart u tijd die u anders kwijt zou zijn geweest aan onderhoud. Massagetafel papier is extra stevig, waardoor het niet snel scheurt als uw patiënt erop plaatsneemt. Ook blijft het niet plakken. De witte kleur zorgt bovendien voor een verzorgde uitstraling. Het papier absorbeert vocht en vuil, zodat het niet in de bekleding trekt. Het onderzoekbankpapier is makkelijk af te scheuren en ook weer eenvoudig te verwijderen.  

Papier Massagetafel Kopen
 

Medisch Service accessoires aanschaffen

In de medische wereld is hygiëne van levensbelang. Daarom levert Fysio-Tech diverse massageproducten die de hygiëne in uw praktijk bevorderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan badstofhoezen voor uw behandeltafel en tabouret, microvezeldoekjes om vuil en vocht eenvoudig te verwijderen en Tevan Panox spray om waterbestendige oppervlakken te desinfecteren. Op die manier waarborgt u de veiligheid van uw patiënten.

Papier Massagestoel
 

Massagetafel papier en accessoires aanschaffen

Bij Fysio-Tech kunt u niet alleen terecht voor professionele behandelbanken, maar ook voor massagetafel accessoires als tabouretten, kussens, rollen en onderzoekbankpapier om uw praktijk hygiënisch te houden. Zo draagt u niet alleen bij aan een comfortabele zit- en ligpositie van uw patiënt, maar voorkomt u ook de verspreiding van infecties of andere ziektes. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en bestel direct de door u gewenste producten, alle bedragen zijn inclusief btw. Hebt u vragen over ons aanbod of mist u een bepaald massageproduct in ons online assortiment? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

Bekijk het gehele aanbod