menu-iconMenu

Inkoop

Stopt u met uw praktijk of bent u toe aan een nieuwe behandelbank? Dan kan het lastig zijn van uw oude behandeltafel af te komen. Gelukkig kunt u uw oude behandelbank(en) gemakkelijk bij Fysio-Tech aanbieden. Wij kopen uw bank(en) en tafel(s) in voor een eerlijke prijs. Zo hoeft u zelf geen advertenties te plaatsen of te onderhandelen met potentiële kopers.

Afspraak Maken

Inkoop Massagetafel

Massagetafel Verkopen

Oude behandeltafels of onderdelen een tweede leven geven

Misschien vraagt u zich af wat u moet een oude behandeltafel, een autoclaaf die u niet meer gebruikt of een kastencombinatie die enkel nog in de weg staat. Fysio-Tech haalt de spullen graag bij u op en geeft ze waar mogelijk een nieuwe bestemming. Gaat het om spullen die nog van waarde zijn? Dan bieden wij u uiteraard een passende producten. Onze binnendienst knapt de producten op en geeft ze een tweede leven. Op deze manier hoeft het milieu er minder onder te lijden en kunnen we andere mensen blij maken met deze producten. 
 

Inkoop van tweedehands producten 

Fysio-Tech koopt gebruikte producten in, controleert ze nauwkeurig en repareert ze waar nodig om ze vervolgens te kunnen doorverkopen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om:

  • Massagetafels;
  • Behandelbanken;
  • Tabouretten;
  • Massagestoelen.

Heeft u nog een oude massagebank of behandeltafel in uw praktijk staan die u een doorn in het oog is? Breng deze niet naar de vuilstort, maar kom langs bij Fysio-Tech. Wij geven iedere afgedankte stoel of bank een speciale behandeling, zodat deze er binnen de kortste keren weer als nieuw uitziet. Zo herstellen we de beschadigde schuimlaag en zorgen we voor nieuwe bekleding. Op die manier krijgt de massagetafel of -stoel het tweede leven waar hij recht op heeft.

Afspraak Maken