menu-iconMenu

Inklapbare Massagetafel Tweedehands

Een inklapbare massagetafel tweedehands aanschaffen bij Fysio-Tech is niet alleen een voordelige, maar ook een betrouwbare keuze. Een massagetafel die tweedehands bij ons binnenkomt, wordt allereerst uitvoerig nagekeken en getest, zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Goedkope massagetafels hoeven helemaal niet laag te zijn in kwaliteit. Sterker nog, Fysio-Tech garandeert massagetafels die voldoen aan al uw wensen en voldoende comfort bieden aan uw patiënten.

Bekijk het gehele aanbod
 

 

Een inklapbare massagetafel op marktplaats zoeken

Misschien bent u al langere tijd naar een inklapbare massagetafel die niet alleen geschikt is voor in uw praktijk, maar ook betaalbaar is. Een inklapbare massagetafel op marktplaats zoeken lijkt een logische optie. Hier vindt u immers een uitgebreid aanbod van relatief goedkope massagetafels. Toch biedt marktplaats niet dezelfde zekerheid als een aankoop bij Fysio-Tech. Wij bieden namelijk een garantie van 6 maanden op onze tweedehands massagetafels. Zo weet u zeker dat u een kwaliteitstafel aanschaft en kunt u rekenen op service wanneer er toch storingen optreden of als er sprake is van schade. 

Inklapbare Massagetafel Tweedehands
 

Tips voor een massagetafel tweedehands aanschaffen

Bent u op zoek naar een 2e hands massagetafel, inklapbaar en makkelijk in gebruik? Dan ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer. Waar moet u nu op letten wanneer u massagetafel inklapbaar tweedehands wilt aanschaffen? Een aantal tips:

  • Let op de afmetingen. De lengte en breedte van een massagetafel kunnen van groot belang zijn voor de behandelingen die u doet. Waar een fysio tafel niet breder hoeft te zijn dan 60 cm, dient een behandeltafel voor wellness massages in ieder geval 73 cm breed te zijn;
  • Kies je voor een hoofdsteun of gezichtsuitsparing? Wanneer u van plan bent massages in buikligging uit te voeren, is een hoofdsteun sterk aan te raden. Dit ligt over het algemeen aangenamer dan een gezichtsuitsparing;
  • Kijk goed naar de bekleding van de inklapbare massagetafel. Zorg ervoor dat het schuim dik genoeg is, zodat uw patiënt of klant comfortabel kan liggen;
  • Let op het gewicht en het onderstel van de massagetafel. Wanneer u uw massagetafel in wil klappen en mee wil nemen, is het verstandig om een lichte tafel te kiezen met een stevig onderstel. 
     

Professioneel advies over inklapbare massagetafels 

Een massagetafel die inklapbaar en tweedehands is en ook nog eens aan al uw wensen voldoet: het kan lastig zijn om uw ideale behandeltafel te vinden. Daarom biedt Fysio-Tech een handige filterfunctie, waardoor u tijdens uw zoektocht door ons aanbod gemakkelijk de kenmerken selecteert waarnaar u op zoek bent. Vindt u het toch nog lastig om een keuze te maken? Neem gerust contact met ons op voor vragen en professioneel advies van onze experts.

 

Bekijk het gehele aanbod