menu-iconMenu

Herstofferen

Voor een nieuwe behandelbank van goede kwaliteit betaalt u – afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften – al gauw tussen de €3.000 en €5.000. Herstofferen is gegarandeerd een voordeligere oplossing. Ons team van experts bij Fysio-Tech geeft uw oude behandeltafel graag een nieuwe uitstraling, zodat deze er weer uitziet als nieuw. De praktijk kan tijdens het herstofferen van de behandelbank gewoon doorlopen, omdat wij vervangende behandelbanken ter beschikking hebben. Bekijk de mogelijkheden hieronder

Herstofferen Massagetafel

Herstofferen Massagebank


Vervanging van oude onderdelen

Onze ervaren specialisten bekijken alleen wat echt vervangen moet worden. Ze maken de onderdelen schoon en hergebruiken de elementen die nog goed zijn. Het laten herstofferen van uw behandelbank of onderzoekstafel is daarom niet alleen veel voordeliger dan een nieuwkoop, het is ook een duurzame keuze. We gooien goede onderdelen nooit zomaar weg. Als de oude onderdelen eenmaal zijn vervangen en de stoel weer naar behoren functioneert, zorgen we ook voor een juiste afwerking. Daarbij houden we uiteraard altijd rekening met uw persoonlijke wensen, zodat de tafel of stoel helemaal naar wens is. Bekjik hieronder hoe wij een massagestoel repareren en herstofferen:
 


 

Waarom herstofferen zo belangrijk is

Het herstofferen van uw behandelbank is belangrijk voor uw praktijk. Een aantal zaken die een rol spelen in de herstoffering van uw meubilair:

  • hygiëne: wanneer de bekleding gescheurd of versleten is, is de bank niet meer goed te reinigen of desinfecteren;

  • uitstraling van uw praktijk: nieuwe bekleding heeft als blikvanger binnen de praktijkruimte vaak een positief effect op de beleving van de cliënt;

  • duurzaamheid: als uw bank versleten is, hoeft u vaak geen nieuw meubilair te kopen, maar is nieuwe bekleding al voldoende. Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar maakt u ook een milieubewuste keuze.

Bekijk de mogelijkheden hieronder hoe wij uw massagetafel weer als nieuw kunnen maken.